Foto: Sekkingstad.

Konkurs hos Sekkingstad leverandør Norse Production

Sekkingstad AS skriver i en pressemelding at de har fått beskjed om at Norse Production, selskapets leverandør av slakteri- og foredlingstjenester, har begjært seg konkurs.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Etter stadige konflikter med fagforeningen NNN og deres fagorganiserte arbeidere har eier Tom Lerberg funnet det uforsvarlig å drive videre. Selskapet har derfor valgt å begjære oppbud, skriver Sekkingstad. 

- For Sekkingstad AS sin del er konkursen kritisk. Vi har en omfattende driftsavtale med Norse Production som sikrer oss rett til å gripe inn hvis det blir driftsproblemer. Det vil vi gjøre i denne situasjonen. Vi vil benytte de muligheter vi har til å begrense konsekvensene konkursen vil få for vår aktivitet på Skaganeset, sier administerende direktør Bård Sekkingstad. 

- Vi mener det er leit at Norse Production med sin driftsmodell ikke skal kunne drive, men må bare konstatere at det er et faktum. Selskapet har vært en god leverandør med høy fleksibilitet og servicegrad for Sekkingstad og våre kunder. Vi vil tape penger på konkursen, men de største taperne er likevel de ansatte som mister jobbene sine. Vi er lei oss på deres vegne, og håper at flest mulig av de vil få jobb igjen når ny drift etableres på anlegget, sier Sekkingstad.