Charles Høstlund gir seg som konsernsjef i NRS. Photo: Therese Soltveit.

Høstlund trekker seg som konsernsjef

Charles Høstlund trekker seg fra stillingen som konsernsjef i NRS. Klaus Hatlebrekke, for tiden konserndirektør forretningsutvikling, trer inn som midlertidig konsernsjef. Utnevnelsen gjelder fra og med i dag 30. september 2021.

Publisert Sist oppdatert

Ettersom selskapet går i gang med en strategisk dialog med NTS ASA angående mulig sammenslåing med SalmoNor, er Charles Høstlund og styret enige om at det er et naturlig tidspunkt for å bytte konsernsjef. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Charles Høstlund vil fortsette som styremedlem i Arctic Fish (Island) og tilknyttede oppdrettsselskaper i Norge. Han vil i en overgangsperiode forbli tilgjengelig for styret og ledergruppen i NRS.

Klaus Hatlebrekke blir midlertidig konsernsjef. Foto: NRS

- Jeg er stolt og ydmyk over å ha fått tillit til å lede selskapet i denne fasen og ser frem til å starte den strategiske dialogen mellom selskapene. Våre verdier, ansatte og investeringer danner et godt grunnlag for å realisere potensialet vårt, sier Klaus Hatlebrekke.

- Det har vært et privilegium å lede dette teamet med kollegaer de siste 7 årene. I NRS sier vi at vi er commited by name og navnet forplikter. Dette engasjementet er virkelig synlig i måten vi samhandler både i selskapet og med kunder og partnere. Jeg er stolt over det vi har utviklet, og NRS er godt posisjonert for fremtidig vekst, sier Charles Høstlund.

- Jeg vil takke Charles Høstlund for engasjementet og prestasjonene og ønske ham lykke til i fremtiden, sier Helge Gåsø, styreleder i NRS.