Illustrasjonsfoto: Kyst.no.

NWP etablerer NWP Aqua Serv

Skal gi service og miljøstasjon for kunder i havbruksbransjen. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Norwegian Weather Protection AS (NWP) er leverandør innen utvikling, design og produksjon av kvalitetsprodukter i tekniske tekstiler og membraner. Luseskjørt, vannbasseng og poser for lukkede anlegg er typiske slike produkter og nå etablerer de NWP Aqua serv. 

- Denne etableringen er en viktig del av vår miljøstrategi da vi kontinuerlig jobber for en mest mulig bærekraftig produksjon. Vi ønsker ikke bare å levere produkter av høy kvalitet, men vi ønsker også ha full kontroll på produktene i hele sitt livsløp. Vi kan nå tilby våre kunder et komplett system for vask, desinfisering, reparasjon og en trygg og ryddig prosess ved resirkulering av produktene som igjen gir oss og våre kunder et miljøregnskap og riktig dokumentasjon, opplyser administrerende direktør Arne Dale Dalland i en pressemelding. 

NWP AS: Fra høyre, Bertil Storvik, Christer Lieske, Monica Nyhagebråten og Arne Dale Dalland.

- Det var naturlig for NWP å etablere Aqua serv ettersom vi har 30 års erfaring med å utvikle og produsere slike type produkter. Vi har valgt en skånsom vaskemetode som gjør at det ikke blir skader på skjørtene i selve vaskeprosessen slik vi ser ved bruk av trommelvask. På den måten blir det mindre kostnader til vedlikehold og færre reparasjoner, legger han til.