Annonsørinnhold

Ny produktserie fra Imenco

Kameraserien med eksepsjonell bildekvalitet. Vi har nå tatt den enda et skritt videre, inkludert en smartwinch som virkelig må oppleves.

Vår bakgrunn fra subsea gjør oss til en annerledes aktør innen havbrukskamera. Utgangspunktet var at vi tok det beste fra subseateknologien og utviklet et overvåkningskamera til bruk i havbruksnæringen, og har gjort det tilgjengelig som en attraktiv kombinasjon av kvalitet og pris.

Imenco har vært en ledende, global utvikler av kamera til bruk under vann i mer enn 40 år. Dette har gitt oss en unik kunnskap i å optimalisere bildekvalitet og design til det røffe miljøet kameraene skal operere i.

Vi startet med subsea på 6000 meters dyp, og erfaringene har resultert i unike kamerasystem for havbruksnæringen.

Vårt kamerasystem for oppdrettsbransjen er utviklet basert på denne kompetansen i tett samarbeid med våre kunder. Best mulig bildekvalitet kombinert med brukervennlighet har vært i fokus hele tiden. Tilbakemeldingen fra våre kunder viser at vi har lykkes. Og nå går vi videre til neste nivå:

Pixelite Insight – Vårt nyeste merdkamera med krystallklar 4K video selv i vanskelige lysforhold.

Smart Winch Insight – Smartvinsj som flytter kamera til forhåndsprogrammerte posisjoner med et tastetrykk eller helt automatisk.

Imenco Insight – Vår nyeste programvare til våre system. Unik opplevelse for å kontrollere hele systemet i en brukervennlig interface. Vi er en åpen leverandør og samarbeider med forskjellige aktører. Som en konsekvens at dette kan vår nye software stå alene, integreres mot andre systemer og også (faktisk) brukes i kombinasjon med utstyr fra andre leverandører.

Ta kontakt for en god og lønnsom kameraprat:

Anders M. Bastholm
Vice President
:Aqua & Fish Farming
M: +47 97 61 58 57
Send mail her

Hans Gunnar Hansen
Sales Manager
Aqua & Fish Farming
M: 47 99 33 00 31
Send mail her