Prosjektleder Tarald Kleppa Øvrebø

17 selskap deltar på Ocean of Opportunities kick-off i Havets Hus

13. januar gikk fristen ut for å søke Stiim Aqua Clusters vekstprogram for bedrifter innen havbruksnæringen, Ocean of Opportunities. Nå kommer 17 selskap som kvalifiserte til deltakelse til kick-off samling i Stavanger 15. og 16. februar. Samlingen ender med at det velges ut 4-5 selskap som får delta i programmet det neste halve året.

Publisert Sist oppdatert

Ocean of Opportunities retter seg mot selskaper som har bevist teknologi og er klar for å gå ut i markedet, men trenger kapital og nettverk for rask vekst. Programmet er gratis for bedriftene, og de får hjelp av en mentor som gir råd og veiledning for videre satsing. 22. august avsluttes programmet med at selskapene får presentere seg for aktuelle investorer i Trondheim.

Kick-off samlingen 15. og 16. ferbuar foregår på Havets Hus i Stavanger.

På dag 2 skal representanter for programpartnerne Sparebanken Vest, Nutreco, AKVA group, DSD, Grieg Seafood, Thommessen, Bremnes Seashore, Cargill og Cermaq sammen med de ti mentorene i vekstprogrammet gi sine stemmer til de selskapene de ønsker å ha med videre i programmet.

Årets mentorer er :

Årets mentorer er:

Viggo HalsethAtle Eide
Aino OlaisenGeir Magne Knudsen
Knut MolaugMagnus Devold
Erlend SødalBjørn Myrseth
Vibecke BondøErik Tveteraas

Ocean of Opportunities skreddersyr egne program til hver deltakerbedrift som går over en periode på 6 måneder. Hvert selskap vil få en dedikert og erfaren mentor som vil følge bedriften tett. Programmet avsluttes med en lukket investorpresentasjon hvor bedriftene får møte de tyngste investormiljøene som investerer i havbruksnæringen nasjonalt og internasjonalt.