Fra venstre: Hilal Tolasa Gündoğdu, medgrunder i OctoAqua, Hans Owen Thunem, VP sales Optimar, Håvard Worren, Sales Manager Optimar, Dr Ertogrul Gundogdu, CEO OctoAqua.

Signerer agentavtale med OctoAqua i Tyrkia

Signeringen med OctoAqua bidrar til å styrke tilstedeværelsen til Optimar i den tyrkiske oppdrettsnæringen.

Publisert Sist oppdatert

– OctoAqua er en leverandør av løsninger til oppdrettsnæringen i Tyrkia. Derfor er vi veldig fornøyde med denne avtalen. Samarbeidet er allerede godt etablert, og vi ser frem til mange spennende prosjekter fremover, sier Hans Owen Thunem, Vice President Sales Aqua i Optimar.

Markerer en ekspansjon i det tyrkiske markedet 

OctoAqua skal representere Optimars fabrikksystemer og prosesseringsutstyr i hele Tyrkia. Dette markerer et betydelig skritt i Optimars ekspansjon i det tyrkiske markedet. 

– OctoAqua tilbyr komplette spesialtilpassede løsninger til kundene våre – både på land og til sjøs. For å opprettholde posisjonen vår innen prosessering, er samarbeid med sterke selskaper som Optimar helt avgjørende, skriver selskapet i en pressemelding.

Dr. Ertogrul Gundogdo er overbevist om at Optimar og OctoAqua er en perfekt koalisjon og vil være en pådriver for utviklingen av oppdrettsnæringen i Tyrkia i årene fremover.

Optimars ekspertise når det kommer til prosesseringsløsninger passer godt sammen med målet vårt, forteller Hilal Tolasa Gündoğdu, medgründer av OctoAqua. 

– Oppdrettsnæringen i Tyrkia er i vekst, og etterspørselen etter kvalitetsløsninger innen prosessering øker. Gjennom samarbeidet med OctoAqua kan vi tilby løsninger som møter høye standarder, legger salgssjef i Optimar, Håvard Worren, til.