Nye lokaler byr på større plass, oppgradert instrumentpark og en splitter ny lab som er rettet mot fremtidens nye metoder for prosessering av histopatologiprøver.

Pharmaq Analytiq i nye lokaler

I juni flyttet Pharmaq Analytiq sin histopatologiavdeling inn i nye lokaler i samme bygg som Pharmaq, sentralt på Skøyen i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Teamet de flytter inn med består ifølge meldingen av ti veterinærpatologer (hvorav seks har PhD, to er PhD-studenter og tre er europeiske spesialister i veterinærpatologi (DiplECVP) samt fem laboratorieingeniører sørger for prosessering av prøver og rapportering av resultater.

Lokalene består av kontorer og et laboratorium spesialbygget for prosessering av histopatologiprøver.

- Nå får vi større plass, oppgradert instrumentpark og en splitter ny lab som er rettet mot fremtidens nye metoder for prosessering av histopatologiprøver. Det å ha et eget laboratorium med labingeniører som har spisskompetanse på histologiprosessering gjør at vi kan sikre høy kvalitet og sporbarhet på prøvene. Vi har også en mulighet til å tilby hurtigsvarrapportering innen 24 timer i tilfeller hvor kundene trenger rask avklaring på akutte sjukdomsproblemer og velferdsmessige utfordringer. Gjennom bedre arbeidsflyt kan vi nå prosessere et høyere prøvevolum, sier Marianne Kraugerud, leder for histopatologitjenesten hos Pharmaq Analytiq i pressemeldingen.