Tor Espen H. Skoglund blir ny Country Manager for Sea Farm Innovations AS

Han er ny i Sea Farm Innovations

Sea Farm Innovations (SFI) opplyser at Tor Espen H. Skoglund trer inn i rollen som Country Manager i Norge for Sea Farm Innovations AS, en posisjon han vil tilta fra Aqua Nor i Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

Partnerskapet mellom SFI og Oslobaserte Hawk Seafood, som ble offisielt i fjor, har nå båret frukt med ansettelsen av Skoglund. Dette markerer begynnelsen på en ny æra for selskapet, med forsterket satsning i det norske markedet.

Skoglund kommer direkte fra stillingen som Managing Director i Innovasjø Akvakultur AS. Siden 2018 har han vært instrumental i å bygge opp det amerikansk-eide selskapet her i Norge.

 Sea Farm Innovations nye kontor vil være strategisk plassert i Os, utenfor Bergen, som gir selskapet en viktig fotfeste i et av Norges fremste havbruksdistrikter.

 - Vi er utrolig begeistret for å ønske Tor Espen velkommen til SFI-teamet. Med hans ekspertise og lidenskap for industrien, er vi sikre på at han vil føre SFI til nye høyder i det norske markedet," sier Gunnar Johildarson, CEO av Sea Farm Innovations.