Spillfree Analytics AS ansetter salgssjef

Stillingen er nyopprettet og den som er ansatt er Kåre Gruven.

Publisert

Spillfree er et aquatechselskap med hovedkontor i Trondheim, som hjelper oppdrettere å optimalisere biologiske prestasjoner og fôring i akvakulturproduksjon gjennom programvare og eksperter på optimalisering av fôring.

- Det er stor interesse i markedet for våre produkter, noe som gjør at vi har utvidet staben med Kåre Gruven i en nyopprettet stilling som salgssjef, skriver selskapet i en pressemelding.

Han startet i stillingen 1. mars 2023.

Kåre Gruven er ny salgssjef i Spillfree Analytics
Kåre Gruven er ny salgssjef i Spillfree Analytics

Spillfree beskriver Kåre gruven som en med lang og relevant erfaring fra oppdrettsbransjen, og kommer fra stillingen som fagsjef fôr og forhandlingsansvarlig i Norway Royal Salmon ASA hvor han jobbet fra 2016 og til årsskiftet 2022/23.

- Kåre har vært leder for fôrutvalget som var en gruppering av flere oppdrettsselskaper som samarbeidet om felles fôravtale. Han har mye erfaring fra rapportering, analyse og kompetanseheving innen fôr og fôring for å forbedre biologisk prestasjon gjennom optimal utnyttelse av fôret, skriver de.

Tidligere var Kåre Gruven storkundeansvarlig i Cargill/EWOS i 6 år. Denne rollen innebar mye kundeoppfølging og utstrakt erfaring med forhandlinger.

- Kåre har jobbet med fôr og fôring i hele sin yrkesaktive karriere og ser frem til å hjelpe våre kunder til å optimalisere fôringsprestasjonene. Økt fokus og dokumentasjon på fôringsprestasjon og utvikling er viktig med tanke på bærekraft, økonomi og fiskehelse. Dette er et arbeid som ikke stopper opp og krever stadig økt fokus, skriver selskapet.