Marta Rojo Alonso er ny finansdirektør i Sterner Group AS.

Ny finansdirektør i Sterner

Marta Rojo er utnevnt til konsernets finansdirektør. Hittil i år har selskapet økt bemanningen med nesten 30 prosent.

Rojo har jobbet internasjonalt i mange år, både i Europa, Asia og Latin-Amerika, hovedsakelig innen finans og innkjøp i akvakulturindustrien. Hun kommer til Sterner fra stillingen som finansdirektør og ansvarlig for investorrelasjoner i Salmones Camanchaca i Chile, en lakseprodusent listet på Oslo Børs.

Marta har tidligere jobbet hos fôrprodusenten Skretting, først som Finansdirektør i Ecuador, deretter som Innkjøpsdirektør ved hovedkontoret i Stavanger. Før sin tid i Skretting jobbet hun for Nutreco i Nederland, og i Mowi som Finansdirektør for Asia Pacific i Singapore. I tillegg har hun også erfaring med gründerselskap innen akvakultur.

- Jeg ser virkelig frem til utfordringen med å bidra til veksten av selskapet både i Norge og internasjonalt etter den nylige investeringen på 350 millioner kroner av Erich Erber, sier Rojo.

Spennende segment

Konserndirektør i Sterner Group, Kim David Lid.

Rojo er av spansk nasjonalitet. Hun har en master i økonomi og ledelse fra Universitetet i Madrid, i tillegg til en Executive MBA fra Nyenrode Business University i Nederland.

Den nye finansdirektøren har en tydelig lidenskap for bærekraftig og innovativ akvakulturindustri.

- Sterner gir meg muligheten til å være med på dette utrolig spennende segmentet som virkelig er med på å bidra til å løse det økende behovet for sunne proteiner i verden, forteller hun.

Svært fornøyd

Konserndirektør i Sterner Group, Kim David Lid, legger ikke skjul på at selskapet er svært tilfreds med nyansettelsen.

- Marta tilfører en unik kompetanse i selskapet som er veldig verdifull for oss. Med sin erfaring fra akvakultur både i store, etablerte konserner og i gründerselskaper, er hun definitivt den rette til å være med oss inn i de store planene vi har for selskapet, sier han.