Ivar Bastian Kramer er ny kundeansvarlig i STIM, og vil ha kontor i Bergen.

Ivar Kramer går til STIM

Ivar Bastian Kramer blir kundeansvarlig i STIM, etter flere år som fiskehelseansvarlig i Firda Seafood.

Publisert Sist oppdatert

STIM melder i en pressemelding at hos Firda Seafood har fiskehelsebiologen fått uvurderlig erfaring med hele produksjonssyklusen fra egg til slakt, og han har ledet en rekke fiskehelserelaterte prosjekter.

- Jeg har hatt fantastisk fine og lærerike år hos Firda Seafood sammen med en gruppe utrolig dedikerte og dyktige medarbeidere. Nå var tiden inne for å gjøre noe litt annet, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på et nytt kapittel. STIM er et utrolig spennende selskap, og på mange måter selve lokomotivet innen biologisk rettet innovasjon i havbruksnæringen, sier Kramer.

Han har nå fått kontorplass i Bergen og skal jobbe med STIMs kunder på Vestlandet.

- Blir kjempeviktig

Salgssjef Jørn Hanssen er glad for å endelig ha sin nye medarbeider på plass.

- Ivar er en fantastisk dyktig fagmann med et stort engasjement for å gjøre en positiv forskjell i norsk havbruk. Han kommer til å bli kjempeviktig for oss. Vi er takknemlige for at Firda gikk med på å redusere oppsigelsestida hans fra seks til fem måneder, for her går det unna om dagen. Det er ekstra artig å ønske ham velkommen til et team som er i skikkelig medvind, sier Hanssen.

Ifølge Hanssen er det god framgang i alle deler av STIMs relativt omfattende register av virksomhet.

- Både innen fiskehelsetjenester, miljøtjenester og rådgiving, vaksinedistribusjon og ikke minst våre egne innovasjoner, sier salgssjefen.