Hun er ny leder i HIPRA Nordic

HIPRA har ansatt Camilla J. Velvin som selskapets nye businessmanager i Norden.

Publisert

De siste 5 årene har hun jobbet for VESO Apotek i Norge og vært sentral i å gjøre VESO Apotek til det største veterinærapoteket i Norge.

Camilla Velvin utdannet seg til veterinær ved University of Queensland, Australia. Hun jobbet etter endt utdanning med forskning i Sør-Amerika i flere år, før hun kom tilbake til Norge og startet sin karriere innen veterinærmedisin.

Vaksineselskapet, med hovedkontor i Girona i Spania, ble stiftet for over 50 år siden. Fra og med 2007 har HIPRA for alvor spesialisert seg på forebygging.

Når det gjelder vaksiner til fisk har HIPRA to strategier. Det satses først og fremst på utvikling av registrerte vaksiner med markedsføringstillatelse. HIPRA har også en aktiv produksjonslinje for autogenvaksiner.

- Vi vil fortsette å levere autogenvaksiner til akvakulturnæringen når betingelsene for dette er oppfylt. Vi jobber også parallelt med flere utviklingsprosjekter for registrering av vaksiner som oppdrettsnæringen etterspør, sier Camilla.

På landbrukssiden har HIPRA til sammen 13 ulike vaksiner med markedsføringstillatelse i Norge. Dette gjelder både kylling, gris, storfe og småfe. HIPRA er blant de ledende selskapene på dette feltet og er representert i mer enn 40 land. 

HIPRA Nordic ble etablert i 2014 og dekker salg i Norge, Danmark og Sverige. HIPRA Nordic består av 12 dedikerte medarbeidere, hvorav 8 er veterinærer. 

- Det er supert at vi har fått en norsk leder og styrket den norske andelen i det nordiske HIPRA-teamet, sier Bjarte Lygren som selv har vært ansatt i HIPRA siden 2017 med avdelingskontor i Bergen. 

Bjarte er forøvrig i ferd med å fornye garderoben av treningstøy for å holde tritt. Camilla er nemlig en “powerkvinne” med 3. plass i NM i Fitness Bodybuilding og uttatt på det norske VM-landslaget i 2023.

Camilla Velvin, med sin ekspertise, "we can do it"-mentalitet og engasjerte holdning, passer utmerket inn i HIPRA, og alle i teamet ser frem til å jobbe med Camilla Velvin.