Mette Sørfonden er ny i Bolaks Service AS.

Tar over som daglig leder i Bolaks Service

Mette Sørfonden er ansatt som daglig leder i Bolaks Service.

Mette er utdannet jurist, har master i ledelse og en MBA i Strategisk ledelse. Mette har bred toppledererfaring fra privat og offentlig sektor, og har de siste årene vært ansatt som direktør/etatssjef for Forsvarsmateriell, og kommer nå fra stillingen som Spesialrådgiver i Forsvarsdepartementet. Mette startet i stillingen rett etter påske.

Konsernleder i Bolaks, Karina Hjelle, uttaler at Bolaks er veldig glad for å få Mette som daglig leder for Bolaks Service.

- Mette har en solid bakgrunn med seg inn i Bolaks, og vil være en viktig ressurs for videreutviklingen av servicetjenestene i selskapet. Vi ser frem til å bruke av hennes erfaring og kompetanse til å finne gode løsninger for både Bolaks og næringen fremover. I tillegg til kompetanse og erfaring er vi i Bolaks heldige å få en veldig kjekk kollega og leder ombord, avslutter Hjelle.

Mette Sørfonden sier hun gleder seg til å bli kjent med kollegaer og virksomheten.

- Det blir en stor overgang fra Forsvarssektoren til matproduksjon. Vi trenger mat, og det er noe jeg gleder meg til å bidra til. Det jeg ser mest frem til er nærheten til driften, og at en raskt får resultater av jobben som blir gjort. Da kjenner du på at du er med på et lag som betyr noe.

Rederiet Bolaks Service AS leverer spesialiserte servicetjenester innen oppdrett og er et datterselskap i konsernet Bolaks. Bolaks ble startet av familien Holmefjord i 1975 og driver med oppdrett av laks og stamfisk i Bjørnafjorden kommune i Vestland fylke. Verdikjeden dekker drift av 10 matfiskkonsesjoner, 2 stamfiskkonsesjoner, settefiskanlegg i Sævareid, rognproduksjon, servicebåtrederi, eget vannkraftverk og planer for landanlegg.

I Bolaks konsernet legges det stor vekt på utvikling og innovasjon, og det investeres betydelige beløp i moderne teknologi, utstyr og systemer for best mulig å møte dagens utfordringer innen alle områder av virksomheten. Fiskevelferd er alltid et hovedfokus, og et viktig grunnlag for god produksjon og god kvalitet på sluttproduktet. Totalt i konsernet er det i dag over 120 ansatte.