Christoffer Apneseth er ny CTO i Remora Robotics.

Remora Robotics ansetter ny CTO

Remora Robotics har ansatt Christoffer Apneseth som ny Chief Technology Officer (CTO). Han startet 2. mai. 

Publisert Sist oppdatert

Selskapet melder at Apneseth har lang og relevant erfaring innen teknologiledelse og robotikk. Med sin omfattende bakgrunn som utvikler, forsker og leder, bringer han over to tiår med ekspertise til sin nye rolle. Hans kompetanse vil spille en avgjørende rolle i utviklingen av Remora sin teknologi i årene som kommer.

- Mitt mål er å bygge videre på et allerede sterkt team slik at vår FoU-avdeling kan gjøre betydelige forbedringer for fiskehelse og miljøet i havbruksnæringen, sier Christoffer Apneseth i en pressemelding. 

Svein Erik Gregersen, administrerende direktør i Remora Robotics, understreker hans unike kombinasjon av ferdigheter og erfaring som en nøkkelfaktor for å drive selskapets teknologistrategi fremover.

- Vi er glade for å ha Christoffer med på laget. Hans kompetanse og erfaring er perfekt for der vi er i dag og den posisjonen vi ønsker å oppnå. I tillegg er hans personlige egenskaper en god match for oss, sier Gregersen. 

Apneseth har erfaring med å bygge opp og industrialisere produkter fra tidligere roller. Han vil nå begynne å utvikle en enda sterkere FoU-avdeling innenfor organisasjonen.

- Vi vil fokusere på å øke påliteligheten og levetiden til de mekaniske systemene, samtidig som vi øker automatiseringsnivået. Sist men ikke minst, skal vi utvikle innovative og verdiøkende løsninger for våre kunder, noe som krever betydelige investeringer i programvare og IT-systemer fremover. I tillegg skal vi rekruttere de rette folkene og legge til rette for effektivt samarbeid mellom ulike fagområder, som elektronikk, mekanikk og programvare, sier Apneseth. 

Om Remora Robotics: 

Remora er et teknologiselskap grunnlagt i Stavanger som spesialiserer seg på havbruksnæringen ved å tilby innovative robotløsninger som fremmer fiskevelferd og bærekraft. Selskapets autonome roboter er designet for effektive rengjørings- og overvåkingsløsninger.