SeaNest skal gi rensefisk skjul og hvile, og gründerne bak produktet forteller om stor interesse fra næringen. Foto: Estro AS.
SeaNest skal gi rensefisk skjul og hvile, og gründerne bak produktet forteller om stor interesse fra næringen. Foto: Estro AS.

Nærmer seg mer enn 1200 solgte enheter av rensefisk-skjul

Estro har siden salget startet i slutten av 2018, solgt 1000 enheter av rensefiskskjulet SeaNest.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Trond Marøy, daglig leder i Estro som leverer SeaNest, forteller til Kyst.no at de merker situasjonen rundt korona i den grad at nysalg og nye prosjekter går tregere enn normalt, men samtidig så er utstyret de leverer en del av det som klasses som driftsnødvendig utstyr og dermed har de landet noen fine ordrer både i forkant, midt i og nå i «etterkant» av koronapandemien.

- Vi har måttet permittere litt i denne perioden, men har samtidig gjort en del investeringer for å ta større kontroll over egen produksjon, økt fleksibilitet, tilgjengelighet, kvalitet og enda raskere leveringstid fra egen produksjon på Askøy utenfor Bergen, forteller daglig leder.

Marøy mener det å kunne levere på kort tid, når kunden har behov er viktig for dem, og han understreker hvor viktig det er for kunden å få varene til avtalt tid og sted.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk