SeaNest rensefiskskjul inngår UK distribusjonsavtale med Scale AQ. Foto: Scale AQ.

SeaNest inngår avtale med Scale AQ i Skottland

Fort Willam baserte Scale AQ (UK) har signert avtale om å bli agent for rensefiskskjulet SeaNest i Storbritannia. 

Publisert Sist oppdatert
SeaNest med flere enn 1400 enheter solgt har kunder som Mowi, Nova Sea, Bremnes Seashore og Salmar på kundelisten, for å nevne noen.
- Det er med stor glede vi kan melde at SeaNest / Estro har valgt Scale AQ som representant i Skottland. Vi ser virkelig frem til å jobbe med SeaNest-teamet for å introdusere denne særegne, miljøvennlige og patenterte løsningen i det skotske markedet. Det at SeaNest nå også har lansert en effektiv gjenfangstløsning som tilleggsprodukt til SeaNest-enhetene gjør produktet komplett, sier Graham Smith - general manager for Scale UK i en pressemelding.
SeaNest er blitt utviklet i nært samarbeide med kunder, er enkelt å håndtere, raskt å sette og ta opp igjen, tar liten plass ved lagring, er enkelt å rengjøre – og hindrer plastforurensing til sjø gjennom sitt robuste design og ingen løse deler.
- Gjennom Scale AQ har vi fått en solid partner i Skottland, og vi er svært begeistret over å skulle jobbe sammen med Graham og teamet hans. Sammen skal vi jobbe knallhardt for å etablere SeaNest og den nye gjenfangstløsningen i Skottland, sier Trond Marøy, CEO og gründer i SeaNest /Estro.
Gjenfangstløsningen er et tilleggsprodukt til SeaNest. Den monteres enkelt på SeaNest-enheten, og tas enkelt av igjen etter at gjenfangsten er gjennomført.
Trond Marøy, CEO og gründer i SeaNest /Estro. Foto: Estro.