Finansdirektør Håkon Andrè Berg (t.v) er nylig blitt ansatt hos Salmon Evolution. Daglig leder Odd-Tore Finnøy (t.h) er glad for at Berg takket ja . Foto:  Salmon Evoution / Brunes Foto.
Finansdirektør Håkon Andrè Berg (t.v) er nylig blitt ansatt hos Salmon Evolution. Daglig leder Odd-Tore Finnøy (t.h) er glad for at Berg takket ja . Foto: Salmon Evoution / Brunes Foto.

Ny CFO til Salmon Evolution

Selskapet medler at den nye  finansdirektøren har solid erfaring fra kapitalmarked, ledelse- og styrearbeid innen finans og industri.

Publisert

Håkon Andrè Berg er ansatt som CFO (Chief Financial Officer) i Salmon Evolution og vil ifølge selskapetbidra til å komplettere organisasjonens behov for kapasitet og kompetanse i  fasen som selskapet er i.
 
- Håkon Andrè Berg har styreerfaring fra en rekke bedrifter innen havbasert næring i regionen, og har de siste årene jobbet med finansiell og strategisk rådgiving, styrearbeid, internasjonalisering og transaksjoner gjennom egen virksomhet og andre selskaper, skriver de i pressemeldingen.

Før dette var han partner og en del av etablerergruppen i Broodstock Capital. Han har også bred erfaring fra private equity og kapitalmarkedet fra posisjoner i selskaper som Argentum, og Midvestor Management.
 
- Vi er svært glade for at Håkon Andrè Berg har takket ja til å bli med oss i den videre utviklingen av Salmon Evolution. Han er en erfaren leder med sterk økonomisk og finansiell erfaring og forståelse, sier Odd Tore Finnøy, CEO i Salmon Evolution.
 
Selskapet legger til i meldingen at Finnøy mener at rollen som CFO er sentral med tanke på selskapets videre behov innen kapitalisering og relasjonsbygging overfor langsiktige finansielle partnere og investorer.

- Det er fortsatt mye som skal på plass for å reise historiens første fullskala matfiskanlegg i denne størrelsesorden i Norge, både med hensyn til å ivareta biologi, teknologi, sirkulær økonomi og kommersialisering, skriver de.
 
Finnøy forklarer at det derfor er det betryggende å slå fast at vi har fått med oss Håkon Andrè.

- Han har betydelig industriell og finansiell erfaring og kompetanse etter mange års arbeid med ulike industriselskaper, og solid erfaring fra lederskap innen strategi- og forretningsutvikling, avslutter Odd Tore Finnøy, CEO i Salmon Evolution.