Salmon Group har ansatt Bjørn Morten Myrtvedt i den nyopprettede stillingen, leder produkt – fôr & genetikk.

Myrtvedt blir ny produktleder i Salmon Group

Salmon Group har ansatt Bjørn Morten Myrtvedt i den nyopprettede stillingen, leder produkt – fôr & genetikk, og tiltrer i stillingen 1. oktober 2022.

Publisert Sist oppdatert

Salmon Group opplyser mandag at de har ansatt Bjørn Morten Myrtvedt i organisasjonen.

Han har lang erfaring fra havbruksnæringen både som kunnskapsformidler fra tiden som lektor innen akvakultur, samt som produktsjef hos fôrselskapet EWOS. Myrtvedt har også vært produktutviklingssjef hos næringsmiddelprodusenteten Rieber & Søn og administrerende direktør for Saltimport i Bergen.

- Med omfattende og allsidig erfaring fra produktledelse fra både fôr- og næringsmiddelindustrien, har han en verdikjedeforståelse som blir viktig, sier Jan Olav Langeland, administrerende direktør i Salmon Group.

Han tiltrer i stillingen 1. oktober 2022.

- Flere har vært elever hos meg

De skriver at Myrtvedt får gode skussmål for sine egenskaper som relasjonsbygger samt gode evner til å motivere til samarbeid og helhetstenking.

- Jeg kjenner mange av aksjonærene i Salmon group, både eiere og ansatte, flere har også vært elever hos meg på Fusa videregående skole. Salmon Group sine eiere er dyktige, og de brenner for havbruk og sterke lokalsamfunn. De har et langsiktig perspektiv på sin forretningsdrift, sier Myrtvedt.