Rune Vamråk startet i januar som ny leder for oppdrettsutstyr i Selstad. Foto: Selstad.
Rune Vamråk startet i januar som ny leder for oppdrettsutstyr i Selstad. Foto: Selstad.

Ny leder i Selstad

Rune Vamråk startet i januar som leder for oppdrettsutstyr i Selstad, og får dermed ansvar for å lede avdelingen som står for analyser, løsninger, utstyr og service til akvakulturnæringen.

Publisert

Vamråk har tidligere erfaringer fra akvakultur med seks år hos fôrprodusenten EWOS, og fire år med eksport av laks i Fjord Seafood. Etter flere år innen mekanisk industri i Innlandet, er Vamråk glad for å igjen være tilbake i akvakulturnæringen.

- Akvakultur er en utrolig spennende næring som har hatt en voldsom utvikling. Med denne muligheten i Selstad blir det kjekt å være en del av laget. Kulturen her på kysten og som jeg ser i Selstad er noe jeg har savnet, sier Vamråk, som er oppvokst i Bremanger på Vestlandet.

Han beskriver Selstad som et fremoverlent selskap, og ser mange muligheter for bedriften. 

- Det er hele tiden mye som skjer på utviklingsfronten. Her er mange spennende prosjekter som det jobbes med både internt og i samarbeid med kunder, sier Vamråk.

I tillegg til leveranser av nye produkter og løsninger for akvakultur, vil han også ha ansvaret for Selstads servicestasjoner, fra Svolvær i nord til Uskedalen i sør.

- Her er fokuset at vi drifter på en god og bærekraftig måte, slik at vi kan fortsette å levere service av høy kvalitet,forteller Vamråk.