Kveiteyngel fra Nordic Seafarms. Foto: Linn Therese Skår Hosteland.

Nye eiere i Sterling White Halibut - Viderefører kveiteproduksjonen

Tec Con Holding AS i Randaberg kjøper selskapet og sikrer videre kveiteproduksjon i Rogaland og Trøndelag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

På et allmøte 20.juni  ble det ifølge selskapet kunngjort at Tec Con Holding AS har kjøpt alle aksjene i kveiteselskapet.

- Selskapet har i en årrekke laget et førsteklasses produkt. Vi ser frem til å videreføre dette i tett samarbeid med Magnus Skretting og Trond Sandvik og deres flotte medarbeidere, sier Jan Johnsen og John Grøtte som sammen eier Tec Con Holding AS.

Skulle avvikle

Selskapet foreslo i februar en styrt avvikling av sin kveiteproduksjon, og det har også vært arbeidet med å få nye eiere av selskapet. Administrerende direktør i kveiteselskapet, Magnus Skretting, er glad for at virksomheten nå videreføres.

- Jeg er svært glad for den satsingen Marine Harvest har hatt på oppdrett av kveite, og det er ingen tvil om at det har lagt et godt grunnlag for videre drift. Samtidig vil jeg også berømme alle mine medarbeidere som i denne tiden har brettet opp ermene og stått på. Dette er en veldig god dag for oss i Sterling og det bør også glede resten av kveiteoppdrettsnæringen, sier Magnus Skretting.

- Tec Con Holding AS vil tilføre unik kompetanse i moderne industrielle løsninger og det er gledelig at vi deler den samme filosofi om at «lidenskap tiltrekker lidenskap», tilføyer oppdrettsleder Trond Sandvik.

- Jeg og Trond Sandvik fant fort ut at John Grøtte og Jan Johnsen i Tec Con Holding AS var ideelle medspillere. Med de på laget kan Sterling sine strategier utvikles og gjennomføres til glede for alle og ikke minst forbrukeren, sier en svært fornøyd Skretting.