Oppretter lokallaget YoungFish Vest – trenger styremedlemmer

På generalforsamlingen til YoungFish torsdag 3. mars, ble det nye styret til YoungFish valgt. Dette vil fungere som et sentralstyre for organisasjonen i hele landet, mens aktiviteten hovedsakelig vil være i lokallagene. I kjølvannet av dette ønsker det nye sentralstyret derfor å opprette et lokallag på Vestlandet som skal ta seg av aktiviteten som det avtroppende styret har stått for. Dette lokallaget vil hete YoungFish Vest og fungere på samme måte som YoungFish Nord og YoungFish Midt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Styremedlem i sentralstyret, Ørjan Drønen Madsen, har fått ansvaret for å etablere det nye lokallaget. Det søkes derfor nå etter nye styremedlemmer som ønsker å sitte i YoungFish Vest. Det er åpent for melde sin interesse til Drønen Madsen frem til fredag 18. mars.

- Vi ser frem til å utvide videre og etablere et lokallag i vest. Gjennom de to årene vi har hatt aktivitet i vest har vi møtt et stort engasjement som vi ønsker å videreføre og gi flere muligheten til å være med på. Sitter man på et brennende ønske om å bidra til å skape en møtearena for unge i sjømatnæringen, oppfordrer vi derfor om å søke til styret i YoungFish Vest.

YoungFish Vest vil ta over all aktivitet på Vestlandet, det være seg fagtreff, ekskursjoner, sommerfest og andre samlinger for unge i sjømatnæringen. Videre planlegger vi også oppstart av YoungFish Øst etter samme modell i nær fremtid. Det er stor og stadig økende interesse blant unge for sjømatnæringen i Oslo-gryta, så det er veldig god grobunn for aktivitet her også.