YoungFish fyller i år fem år, og skal feire dette med å vise frem sine flinke medlemmer i årets konferanseprogram. Foto: YoungFish.

- I år skal vi vise frem flere av våre flinke medlemmer

YoungFish fyller fem år, og skal blant annet markere dette på deres årlige konferanse i Bergen, som har tema  «Fortsatt gode kår om 10 år?».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

YoungFish ble etablert fordi det manglet en møteplass for unge i sjømatbransjen. Visjonen deres har vært å samle unge som har interesse og brenner for sjømatnæringen. Organisasjonens årlige konferanse går av stabelen på førstkommende onsdag og avholdes for femte året på rad i Bergen. Ikke nok med det så fyller også YoungFish fem år og dette skal feires. 

Styreleder Carl Johan Sandberg opplyser at de skal kaste glans over fremadstormende YoungFish'ere på scenen, høre visdomsord fra erfarne ledere, og aller viktigst: drive nettverksbygging.

Medlemmene i fokus 

Camilla Nore (28) som er kontaktansvarlig for konferansen, sier til Kyst.no at det er 185 påmeldte til nå, slik at det er noen få plasser igjen. 

På programmet er det mange medlemmer fra YoungFish som skal innta talerstolen, samt Jon Arne Grøttum fra Sjømat Norge, Mads Martinsen fra Skretting, Bård Hammervold fra TRY råd og representanter fra Searis, Optoscale og Blueye. 

- I år vil jeg si at årets trekkplaster er de ulike YoungFish-medlemmene som skal på scenen. I anledning 5-års jubileet synes vi det er fint å bruke året konferanse til å vise frem flere av våre flinke medlemmer. Halvparten av de som skal snakke er YoungFishere, påpeker hun. 

Les også: Camilla ble headhuntet til logistikksjef-stilling

Camilla Solheim Nore, kontaktansvarlig for årets YoungFish konferanse 2019, opplyser at arrangementet nesten er fullbooket. Foto: Privat.

- Vil prege og lede næringen

Fokuset for årets konferanse er «fortsatt gode kår om 10 år?». 

- Vi må være såpass framoverlent at vi har ambisjoner at om 10 år er mange av dagens medlemmer med å prege og lede næringen videre framover, så da bruker vi dagen litt til å reflektere over hva vi skal gjennom i denne perioden, hvilke muligheter og utfordringer som ligger der, forteller hun.

Seminaret avsluttes med speednetworking, motivasjonsforedrag og middag på kvelden. Den øvre aldersgrensen på konferansen er 39 år (født 1980).

YoungFish har økt antall medlemmer med hele 440 i fjor, og har ambisjoner om å bikke over 2000 medlemmer i 2019. Les mer om dette her. 

Les også: