Offisiell åpning av YoungFish Midt

Endelig har vi den store gleden av å invitere til den offisielle åpningen av YoungFish Midt! Underåpningsarrangementet «Sjømatnæringen -en spennende fremtid» vil sjømatpersonligheter fra Midt-Norge ta for seg noen av de enorme mulighetene som ligger i havet for deg som er ung, melder organinsasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det offisielle åpningsarrangemnetet har fått navnet «Sjømatnæringen -en spennende fremtid», og finner sted i Trondheim 15.juni.

- Endelig har vi den store gleden av å invitere til den offisielle åpningen av YoungFish Midt! Under

åpningsarrangementet «Sjømatnæringen -en spennende fremtid» vil sjømatpersonligheter fra Midt-Norge ta for seg noen av de enorme mulighetene som ligger i havet for deg som er ung, melder organinsasjonen.Spesielt hyggelig er det da at personlighetene i programmet har en snittalder under 35!, skriver de.

Sjømatpersonlighetene de lister opp er:

Jon Funderud, Daglig Leder Seaweed Energy Solutions

Martin Søreide, CFO Aqualine

Christine Elgen, Driftsleder Salmar

Nils André Williksen, Deputy CEO Nils Williksen

YoungFish-medlem Kristian Henriksen fra Deloitte og daglig leder for akvARENA vil styre ordet.

I programmet setter de også av tid for å diskutere hva du mener er interessant i forhold til en regionsavdeling av YoungFish, hvilke typer arrangement som ønskes og hvem som kan bidra til hva.

- Vi satser på en oppløftende, engasjerende og ikke minst samlende kveld, slik at opplevelsen skal gi lyst til å være med på å skape den levende møteplassen som den vi ønsker at YoungFish Midt skal være, skriver de.