Gro Skaar Knutsen har siden 2018 vært administrerende direktør i PEAB Bjørn Bygg, og ble nylig valgt inn som styremedlem i Andfjord Salmon. Foto: Ørjan Berthelsen

Hun er valgt inn i styret i Andfjord Salmon AS

Administrerende direktør i PEAB Bjørn Bygg, Gro Skaar Knutsen er valgt inn som nytt styremedlem i Andfjord Salmon. -Med sin kompetanse som leder innen entreprenørbransjen vil Knutsen styrke selskapet i arbeidet med utbyggingsprosjektene på Andøya, sier styreleder Roger Brynjulf Mosand.

Publisert Sist oppdatert

Gro Skaar Knutsen har siden 2018 vært administrerende direktør i PEAB Bjørn Bygg, som er en av Nord-Norges største entreprenører med en omsetning på 1,5 milliarder kroner. Knutsen er utdannet ingeniør og har 30 års erfaring fra bransjen.

- Andfjord Salmons bærekraftsperspektiv er veldig inspirerende og spennende. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene i styret og er svært motivert for å bidra til å bygge verdens mest miljø- og fiskevennlige anlegg for oppdrett av laks, sier Knutsen i en pressemelding. 

Knutsen er valgt inn i styret fra og med ekstraordinær generalforsamling avholdt 13. oktober 2021.

- Vi har store utviklingsprosjekter foran oss, med fase 2 og 3 på Breivik og Fiskenes. Det er derfor gledelig å kunne styrke styrets kompetanse med erfarne ledere som Gro Skaar Knutsen. Andfjord Salmon har utviklet innovative løsninger som vi opplever at det er svært attraktivt å være med på å realisere, forteller styreleder Roger Brynjulf Mosand.

Styret i Andfjord Salmon består etter dette av Roger Brynjulf Mosand (leder), Roy Bernt Pettersen, Tore Traaseth, Knut Roald Holmøy, Kim Marius Strandenæs, Bettina Flatland og Gro Skaar Knutsen.