Odd Bekkel, daglig leder i Salaks, lovet 500 kilo laks til den som klarte den verste kneika i Arctic Race of Norway. Søndag deler han ut prisen i Frankrike.Foto: Privat.

Tour de Laks

Gleden var stor da Jean Marc Bideau vant Arctic Race of Norway. Premien var 500 kilo laks, sponset av Salaks. Det var i fjor sommer. Førstkommende søndag deler Odd Bekkeli ut premien i Frankrike.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Vilkåret for premien var første mann på Lavangseidet under Arctic Race of Norway. I dag setter flere av de ansatte hos Salaks seg på flyet til Frankrike der det skal være en overrekkelseseremoni førstkommende søndag på hotell Grand Hotel de Valloire i de Franske alper, der sykkelrittet Tour de France går av stabelen.

Andreas Ingebrigtsen er kommunikasjonasrådgiver i Norges Sjømatråd. Foto: Norges Sjømatråd

- Det blir festmiddag for Jean Marc Bideau og laget hans. Premien på 500 kilo laks får han etter eget ønske levert som hel fisk, filet eller røykelaks, forteller kommunikasjonsrådgiver i Norges Sjømatråd, Andreas Ingebrigtsen til kyst.no. Han blir også med på reisen for å gjøre stas på vinneren, og ikke minst skape oppmerksomhet rundt saken i det som er et av Norges viktigste laksemarkeder.