Nikolas Kallas kommer fra stillingen som VP Products hos StormGeo og er utdannet ved UiB (Master Informasjonsvitenskap) og Stanford (Executive continuing studies). Foto: Aquabyte

Aquabyte ansetter produktsjef

Maskinlæringsselskapet Aquabyte styrker teamet ytterligere, og har nylig ansatt Nikolas Kallas som produktsjef.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Aquabyte er en velkjent aktør innen maskinlæring i havbruk, gjennom sine løsninger for automatisk lusetelling og biomassemåling. Selskapet er i vekst og har nå ansatt Nikolas som produktsjef, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Vi er begeistret over å ha fått Nikolas om bord. Hans brede erfaring fra produktledelse og strategi – fra blant annet StormGeo tilfører oss en ny dimensjon. Dette er en spennende og viktig tilvekst i Aquabyte-familien i en tid da vi får stadig flere kunder, og med nye produkter på trappene, sier Hans Runshaug hos Aquabyte.

- Med bruk av avansert teknologi har Aquabyte utviklet løsninger som er ledende i næringen, jeg er imponert over hva teamet har fått til på kort tid sier Nikolas Kallas. Kompetansen er svært høy, kombinasjonen av erfarne ressurser fra havbruks-næringen og maskinlæring fra Silicon Valley er en vinnerformel. Sammen med teamet ser jeg frem til å ytterligere styrke produktene og løsningene med et enda tettere samarbeid med kunder og næringen.

Nikolas Kallas kommer fra stillingen som VP Products hos StormGeo og er utdannet ved UiB (Master Informasjonsvitenskap) og Stanford (Executive continuing studies).