Amory Wakefield blir ny produktdirektør i Aquabyte.

Amory Wakefield til Aquabyte

Amory Wakefield blir ny produktdirektør i Aquabyte. Wakefield har det siste året vært strategisk rådgiver for en rekke teknologi startups, etter at hun i en årrekke jobbet som produktansvarlig for amerikanske selskaper som Hydrow og True Fit Corporation.

Publisert Sist oppdatert

Amory overtar etter Trude Jansen Hagland, som blir ny «Head of Expansion and External Affairs».

Som erfaren bedriftsleder med bransjeerfaring i voksende teknologibedrifter representerer hun kompetanse innen både B2B, B2B2C og B2C SaaS-modeller.

- Hvorfor valgte du Aquabyte?

- Jeg er veldig inspirert av å kunne være med på en reise hvor jeg sammen med usedvanlig kompetente kolleger skal bygge en mer bærekraftig næringskjede. Med det mener jeg hvordan vi nå i Aquabyte, med et multinasjonalt team, kan bidra til en positiv global effekt.

- I Aquabyte ønsker jeg å bidra til å øke verdien og bærekraften hos oppdrettsanlegg over hele verden. Vi skal ytterligere forsterke vårt internasjonale team, og denne skaleringen er ekstremt motiverende, sier hun.

Teknisk bakgrunn

- Hvilke fortrinn tar du med deg inn i Aquabyte?

- Jeg tar med meg solid erfaring med raskt voksende teknologi-startups og utvikling av solide produktteam. Jeg har teknisk bakgrunn innen maskinlæring, databasert innsikt og både programvare- og maskinvareutvikling. Jeg har stor tro på at min bakgrunn med global teamledelse vil komme til sin rett når vi skal styrke vår posisjon som teknologiutvikler i oppdrettsnæringen.

Amory har også en Master-utdanning innen electrical science og engineering fra Massachusetts Institute of Technology, MIT.