Illustrasjon av Salmon Evolution landanlegg: Artec Aqua / Moldskred.
Illustrasjon av Salmon Evolution landanlegg: Artec Aqua / Moldskred.

Ny stor kontrakt på betongelementer til Salmon Evolution og Artec Aqua

ElementPartner har fått en stor kontrakt på levering og montering av råbygg for kontorer og prosessanlegg i betongelementer til Salmon Evolution sitt landanlegg for oppdrettsfisk på Indre Harøy i Hustadvika kommune. 

Publisert

Kontrakten mellom Artec Aqua og ElementPartner gjelder byggetrinn 1 med 9 500 tonn betongelementer til en verdi på ca 50 MNOK med opsjoner. Vi er stolte over å ha blitt valgt som leverandør til dette gigantiske landanlegget, og vi ser frem til å komme i gang med produksjon av betongelementene ved vår fabrikk på Åndalsnes og montering på Indre Harøy i første kvartal 2021.
- Det skal bygges mye innen landbasert oppdrett de kommende årene og denne kontrakten åpner opp et helt nytt markedssegment for oss, sier salgssjef Andre Venås i ElementPartner i en pressemelding.

- Vi er veldig godt fornøyde med å ha en lokal og solid leverandør som ElementPartner med på laget, sier Kamilla Mordal Holo, Project Director i Salmon Evolution.

Salmon Evolution et landbasert lakseoppdrettsselskap med sitt første produksjonsanlegg under bygging på Indre Harøy i Norge. Første byggetrinn skal gi kapasitet til å produsere 9 000 tonn fisk per år, og ferdig utbygd skal anlegget ha en kapasitet på 36 000 tonn. 

Selskapet hadde 18 september sin børsdebut, og ringte i bjellen på Merkur Market. Les mer om dette her.