Artec Aqua har levert utstyret til Cermaqs nye settefiskanlegg i Forsan, der det kan produseres 12 millioner smolt. Foto: Bjørn Finnøy/Artec Aqua.
Artec Aqua har levert utstyret til Cermaqs nye settefiskanlegg i Forsan, der det kan produseres 12 millioner smolt. Foto: Bjørn Finnøy/Artec Aqua.

Artec Aqua med fire nyansettelser

Selskapet skriver de er inne i en svært positiv utvikling med spennende prosjekter både nasjonalt og internasjonalt. De har derfor ansatt fire nye som skal bli med på reisen videre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Artec Aqua har hovedkontor i Ålesund, og et avdelingskontor på Sømna i Nordland. Hovedgeskjeften er leveranse og bygging av systemløsninger og nøkkelferdige landbaserte anlegg.

Selskapet har hatt god vekst de siste årene, og omsatte i 2016 for nær 170 millioner kroner. Ifølge Brønnøysundregistrene, var de i fjor 27 ansatte etter flere nyansettelser gjennom året, og nå melder de på sine hjemmesider at de utvider med fire nyansettelser.

Les også: Mange nye i Artec Aqua

[gallery link="file" size="full" columns="4" ids="148959,148960,148961,148962"]

Kjell-Rune Hoff (fra venstre) er ansatt som prosjektleder, Richard Andreassen Lynge er ansatt som ingeniør prosessdesign, Stig-Erik Nogva er ansatt som sivilingeniør prosessteknikk, og Eindride Olaussen er også ansatt som sivilingeniør prosessteknikk.

  • Selskapet ble etablert i 2002 av Bjørn Finnøy, Bjørnar Flem og Victor Fiveland, som sammen eier 100 % av selskapet.