Gå til innhold
Annonse
CageEye har utvidet ledergruppen med Kasper Løberg Tangen ansatt som Chief Operating Officer (COO) og Lena Bakken Køso som Chief Financial Officer (CFO). Foto: CageEye.
CageEye har utvidet ledergruppen med Kasper Løberg Tangen ansatt som Chief Operating Officer (COO) og Lena Bakken Køso som Chief Financial Officer (CFO). Foto: CageEye.

CageEye opplever sterk vekst med sine innovative systemer for oppdrettsnæringen. Som følge av dette ble kompetansen i ledergruppa nylig styrket med to nyopprettede stillinger.

Annonse

1.mars ble Kasper Løberg Tangen ansatt som Chief Operating Officer (COO) og Lena Bakken Køso som Chief Financial Officer (CFO), melder selskapet i en pressemelding.

Lena er utdannet siviløkonom fra NHH og har erfaring fra både Lerøy, Deloitte og Pareto. De siste tre årene har hun jobbet i Telenor Norge innenfor finans og prising. Som CFO hos CageEye skal Lena lede selskapets finansielle strategi, kartlegge muligheter i nye markeder og ha overordnet ansvar for selskapets økonomi.

– CageEye er de eneste i verden som leverer denne typen system, som mange oppdrettere allerede har fattet interesse for. Per i dag har vi flere kunder både langs norskekysten og i markeder utenlands, men det er nå som vi skal skalere både i Norge og internasjonalt steg for steg, at det virkelig blir spennende for meg å komme ombord, utdyper Lena begeistret.

Kasper er utdannet veterinær og har jobbet i oppdrettsnæringen i ni år, blant annet som produksjonssjef for Lingalaks, og i Deloitte som rådgiver mot sjømatbransjen. Som COO hos CageEye vil han være ansvarlig for avdelingen som proaktivt følger opp kunder, og han vil dermed få en nøkkelrolle i forhold til det å sette kundene i stand til å ta ut verdien som  CageEye-systemet gir.

Les mer om Kasper sin stilling og planer videre i CageEye på Kyst.no. 

Bendik S. Søvegjarto, CEO og daglig leder i CageEye sier han er svært fornøyd med å ha fått Lena og Kasper med på laget. Foto: CageEye.
Bendik S. Søvegjarto, CEO og daglig leder i CageEye sier han er svært fornøyd med å ha fått Lena og Kasper med på laget. Foto: CageEye.

Ny ledergruppe på plass

Ledergruppen inkluderer fra tidligere Bendik S. Søvegjarto som Chief Executive Officer (CEO), Joakim Myrland som Chief Innovation Officer (CInO) og Ole Fretheim som Chief Sales Officer (CSO). 

CEO og daglig leder Bendik S. Søvegjarto er fornøyd med at selskapet nå er godt rigget for ytterligere vekst og økt internasjonal satsing i tiden fremover.

– Fra å være fire i selskapet for halvannet år siden er det virkelig gøy å vokse til de 23 vi er i dag. Det at ledergruppa nå er komplett markerer en milepæl for oss, og jeg er svært fornøyd med å ha fått Lena og Kasper med på laget. Deres allsidige og svært relevante erfaring vil komme CageEye og våre kunder til gode, understreker han.

Om CageEye: 

  • CageEye ble stiftet i 2013 og har base i Oslo.
  • Systemene til CageEye tar i bruk avansert sonarteknologi for beslutningsstøtte og autonom fôring av kommersielle merder med oppdrettsfisk.
  • Selve grunnteknologien som CageEye benytter har blitt utviklet i over 30 år, men med spesialtilpasset hardware og software rettet mot en ny målgruppe, er den nå blitt klar for bruk i merder for oppdrettsfisk. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse