Gå til innhold
Stian André Narjord er ny i CM Aqua technologies. Foto: Privat.
Stian André Narjord er ny i CM Aqua technologies. Foto: Privat.

For å dekke den økende etterspørselen har CM Aqua technologies ansatt Stian André Narjord.

Selskapet skriver at dette er et ledd i en naturlig utvikling for dem. Over tid har det vært en økende etterspørsel etter deres trommelfilter og skimmere i oppdrettsmarkedet. Disse brukes til blant annet landbasert oppdrett og brønnbåter. 

Narjord er 39 år, kommer fra Trondheim og begynner som salgssjef/KAM Aquaculture Norge fra 2. august. Han har bakgrunn fra konstruksjon, prosjektledelse og salg og kommer fra stillingen som senior salgsingeniør akvakultur i Servi AS. De siste årene har han hatt ansvaret for å etablere Servi AS som leverandør innenfor oppdrettsnæringen. 

- Jeg kommer til å være tilgjengelig for de norske kundene på alle nivåer. Enten det er tilbud på store prosjekter eller bistand på site vil nå CM Aqua være tilgjengelig på kort varsel, sier Stian.

- Det gleder meg at Stian har valgt å komme til oss i CM Aqua technologies og ser frem til mange års samarbeid. Dette kommer våre kunder til gode ved økt tilstedeværelse og tettere oppfølging, sier Camilla Cetinkaya direktør DK.

Om CM Aqua

Med hovedkontor i København, leverer CM Aqua utstyr for vannrensing til oppdrettsnæringen. 

Hele organisasjonen, med deres fabrikk i Tyskland inkludert, har over 40 engasjerte ansatte og over 30 års erfaring med å produsere utstyr i høyteknologiske polymerer til akvarium og oppdrettsnæringen.

Har du en sak du
vil tipse oss om?