Gå til innhold
Annonse

Egersund Net AS kjøper Vonin Refa, avdeling Rørvik

Utstyrsleverandøren Egersund Net er fornøyd med regnskapstallene for 2015. Foto: Egersund Net.
Utstyrsleverandøren Egersund Net er fornøyd med regnskapstallene for 2015. Foto: Egersund Net.

Vonin Refa og Egersund Net er begge fornøyd med forhandlingene som har ført frem til at Egersund Net har kjøpt anlegget i Rørvik. Alle ansatte i Rørvik er nå blitt overført til Egersund Net.  

Annonse

De ansatte har mottatt dette på en meget positiv måte, og er godt fornøyd med å bli en del av Egersund Net, melder selskapet i en pressemelding tirsdag.

Selskapet vil satse på avdelingen i Rørvik og de vil sammen med de ansatte iverksette en oppgradering av anlegget. Dette for å oppnå en mer effektiv og bedre arbeidsplass enn de har i dag.

- Vi vil implementere vår «beste praksis» som vi har på alle våre servicestasjoner både når det gjelder rutiner, metoder og miljøfokus. Flere ledere i Egersund Net og Egersund Group konsernet har møtt de ansatte og har fått et godt inntrykk av deres kompetanse og vilje til å gi kundene den service de har behov for. Etter overtakelsen skal kundene forvente samme gode service som i dag. På sikt ønsker vi å forbedre både servicenivået og kvaliteten på produkter og tjenester i Rørvik. Det er viktig og gledelig at Eirik Ulsund fortsetter som avdelingsleder i Rørvik, melder selskapet.

Egersund Net vil med dette ha åtte servicestasjoner i Norge: Skjervøy, Andenes, Vevelstad, Brønnøysund, Rørvik, Kristiansund, Austevoll og i Egersund.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse