Utstyrsleverandøren Egersund Net er fornøyd med regnskapstallene for 2015. Foto: Egersund Net.

Egersund Net AS kjøper Vonin Refa, avdeling Rørvik

Vonin Refa og Egersund Net er begge fornøyd med forhandlingene som har ført frem til at Egersund Net har kjøpt anlegget i Rørvik. Alle ansatte i Rørvik er nå blitt overført til Egersund Net. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

De ansatte har mottatt dette på en meget positiv måte, og er godt fornøyd med å bli en del av Egersund Net, melder selskapet i en pressemelding tirsdag.

Selskapet vil satse på avdelingen i Rørvik og de vil sammen med de ansatte iverksette en oppgradering av anlegget. Dette for å oppnå en mer effektiv og bedre arbeidsplass enn de har i dag.

- Vi vil implementere vår «beste praksis» som vi har på alle våre servicestasjoner både når det gjelder rutiner, metoder og miljøfokus. Flere ledere i Egersund Net og Egersund Group konsernet har møtt de ansatte og har fått et godt inntrykk av deres kompetanse og vilje til å gi kundene den service de har behov for. Etter overtakelsen skal kundene forvente samme gode service som i dag. På sikt ønsker vi å forbedre både servicenivået og kvaliteten på produkter og tjenester i Rørvik. Det er viktig og gledelig at Eirik Ulsund fortsetter som avdelingsleder i Rørvik, melder selskapet.

Egersund Net vil med dette ha åtte servicestasjoner i Norge: Skjervøy, Andenes, Vevelstad, Brønnøysund, Rørvik, Kristiansund, Austevoll og i Egersund.