Gå til innhold
Jan Fossberg har nå blitt en del av Havbrukspartner. Foto: Havbrukspartner
Jan Fossberg har nå blitt en del av Havbrukspartner. Foto: Havbrukspartner

Tidligere konserndirektør i Ocea og Villa Organic, Jan Fossberg, er blitt en del av Havbrukspartner. 

I de siste årene har Fossberg jobbet som selvstendig konsulent både mot havbruksnæringen men også mot annen industri, skriver selskapet i en pressemelding.

- Det har lenge vært et ønske om å komme tettere inn på et miljø som jobber mot havbruksnæringen, og da denne muligheten dukket opp var det et naturlig valg. Havbrukspartner har i løpet av kort tid etablert seg som en relevant og viktig aktør mot havbruksnæringen, og jeg ser frem til å bidra i tiden som kommer, sier Fossberg i en kommentar

Kjenner næringen

- Vi er veldig glade for å ha fått inn en kapasitet som Jan på vårt lag. Gjennom hans erfaringer fra tidligere posisjoner, eksisterende prosjekter og styreverv han innehar, tilfører han oss både kompetanse og kontaktnett, sier Øyvind Kråkås, daglig leder i Havbrukspartner. 

Havbrukspartner ble stiftet i 2017, og er et konsulentselskap spesialisert på havbruksnæringen. Selskapet tar oppdrag med søknadsprosesser, prosjektledelse, mediehåndtering og rekruttering, samt innkjøp og en rekke andre felt. Men Jan Fossberg på laget teller i dag styrken fem personer på fulltid. Selskapet har kunder i hele Norge, samt utenfor landets grenser. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?