Gå til innhold
Annonse
MS Øysund tilhørende Sølvtrans, Foto: Sølvtrans
MS Øysund tilhørende Sølvtrans, Foto: Sølvtrans

Mann (54) som i går falt over bord fra brønnbåten MS Øysund har omkommet. - Det er helt uvirkelig, sier Mariann Reite fra Sølvtrans. Nå er navnet på vedkommende frigitt.

Annonse

Haukeland Universitetssjukehus meldte i dag tidlig om dødsfallet. Nå har Politiet  frigitt navnet på vedkommende. De opplyser at det var 54 år gamle Simon Bjarne Habbestad, bosatt på Bømlo, som døde.

Habbestad skal ifølge Sunnhordaland, ha blitt erklært død natt til i dag.

Det var i går morges at han falt over bord fra båten tilhørende Sølvtrans, sør i Karmsundet ved Boknafjorden i Rogaland. Hovedredningssentralen ble varslet om hendelsen 09:19, og sendte straks Sea King-helikopter til båten.

Da helikopteret kom fram hadde mannskapet allerede fått vedkommende ombord igjen. Helikopteret tok så med seg vedkommende og fløy ham til Haukeland Universitetssjukehus i Bergen.

Les også: Mann overbord - kritisk skadd

- Det er dyp tragisk det som har skjedd. Tankene våre går til de pårørende og mannskapet, som har vår dypeste medfølelse. Ledelsen og eierne er i tett dialog med de pårørende og de tar vare på hverandre. Det er helt uvirkelig, sier Mariann Reite fra Sølvtrans.

Mannen skal ha ligget 19 minutter i sjøen før han ble tatt ombord. Årsaken til hendelsen kan Sølvtrans ikke gå ut med.

- Hendelsen vil sannsynligvis bli etterforsket, og vi kan derfor ikke kommentere noe mer rundt dette, sier Reite.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse