Gå til innhold
Annonse
Ståle Skog. Foto: Norconsult.
Ståle Skog. Foto: Norconsult.

Norconsult opplever økende aktivitet innen satsingen på akvakultur og ansetter derfor Ståle Skog som markedskontakt for region nord.

Annonse

Norconsult er involvert i flere av de aller viktigste akvakulturprosjektene her til lands. Med sin brede kompetansebase og dyktige medarbeidere spredt over 58 kontorer har Norconsult markert seg som en toneangivende aktør, som kan bistå oppdrettere med de fleste utfordringer.

- I region Nord skjer det mye nå, med både nyutvikling og oppgradering av eksisterende virksomheter. Vi er involvert i alt fra konseptutvikling og prosjektering av matfiskanlegget for Andfjord Salmon AS, til byggherrebistand for flere postsmoltanlegg, planarbeid og kartlegging av potensialet for økt havbruk til havs samt utarbeidelse av rømningstekniske rapporter for eksisterende virksomheter etter det nye regelverket.

- Derfor er vi svært glade for at vi nå får Ståle Skog med på laget. Sammen kan vi ta fatt i enda flere muligheter i regionen, sier markedsansvarlig for akvakultursatsingen i Norconsult, Onno Musch.

Ståle Skog er utdannet sivilingeniør og har arbeidet i rådgiverbransjen innenfor akvakultur og havbruk siden 2000. Han har bred kompetanse innen akvakultur og har arbeidet med forskning, utvikling, prosjekt- og prosjekteringsledelse av tverrfaglige oppdrag i alle faser. Ståle Skog er ansatt ved Norconsults Tromsøkontor fra 1. oktober i år.

Skal forme fremtidens løsninger

- Jeg er overbevist om at Norge med sine unike havressurser og lange kystlinje har et uant potensial for å drive bærekraftig marin matproduksjon innenfor mange ulike arter. Med riktig forvaltning, forskning, teknologi og kompetanse vil Norge både kunne videreutvikle eksisterende næringer og skape nye muligheter innenfor akvakultur. I samarbeid med næringens aktører skal Norconsult være med å bidra og forme fremtidens løsninger, sier Skog.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse