Gå til innhold
Annonse

Notposen på nett – Egersund Net med fulldigitaliserte brukerhåndbøker

Egersund Net og BluePlanet Academy tar digitaliseringen i havbruksnæringen ett steg videre. Gjennom en helhetlig digitalisering av brukerhåndbøker, hvor man anvender animasjoner og oppfølging av brukere med spørsmål, sørger Egersund Net for tilgang til en effektiv og kunnskapsbasert opplæring.

Annonse

Brukerhåndboken for not, dødfiskhåv og perlebånd er animert gjennom enkle videoer som hver er på 2-3 minutter. Animasjonsfilmene gir en grundig innsikt i hvordan utstyret fra Egersund Net trinn for trinn skal monteres og brukes, melder selskapet i en pressemelding. 

- Et mål med utviklingen har vært å gi økt kunnskap, noe som både reduserer tid ved montering og risiko for feil bruk av utstyr, sier daglig leder Morten Bergslien i BluePlanet Academy.

Brukerhåndbøkene for Egersund Net sine produkter er også lagt inn som moduler i BluePlanet Academys kompetansehevingsprogram som er tilgjengelig på nett. Programmet er lagt opp slik at brukerne får spørsmål etter at de har gjennomgått filmene, og på den måten får både bruker og arbeidsgiver en trygghet i forhold til at veiledningen er gjennomgått og forstått.

Daglig leder Bergslien har stor tro på at de fulldigitaliserte brukerhåndbøker vil være av stor verdi for både produsenter og oppdrettere.

Serviceleder Geir Henning Risholm i Egersund Net er spent på tilbakemeldingene og kan allerede si at det kommer mer, blant annet så vil det bli tilbudt opplæring på noen driftsoperasjoner så som skifte av notpose.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse