Gå til innhold
Annonse
Marit Opheim er gått inn i stillingen som daglig leder fra 1.januar 2019. Foto: Aquastructures
Marit Opheim er gått inn i stillingen som daglig leder fra 1.januar 2019. Foto: Aquastructures

Ingeniørhuset Aquastructures starter det nye året med å få inn ny daglig leder.

Annonse

Aquastructures skriver i en pressemelding at de innleder det nye året med et lederskifte. Marit Opheim er gått inn i stillingen som daglig leder fra 1.januar 2019. Tidligere daglig leder, Are Berstad, vil dermed konsentrere seg mer om sitt ‘hjertebarn’, nemlig videreutviklingen av programvaren AquaSim.

Opheim har vært ansatt i Aquastructures på administrasjons- og økonomisiden i 10 år, og kjenner selskapets indre liv godt, i følge pressemeldingen. Hun vil primært ha ansvaret for den interne driften, samt for selskapets økonomi og strategi.

- Jeg har dyktige folk i selskapet, og er trygg på at lederne på de ulike virksomhetsområdene tar godt vare på kundenes behov, sier Opheim.

Gleder seg

Videre sier hun at hun vil tiltre stillingen med en glidende overgang på grunn av årsregnskapet, men at hun gleder seg til å gå dypere inn i oppgavene etter hvert.

- Aquastructures har hatt god vekst både i forhold til markedsandeler og på virksomhetsområder de siste årene, og min oppgave blir å legge til rette for å følge opp dette. Det er ingen grunn til at det skal stanse her, sier hun optimistisk.

Aquastructures er inndelt i fire virksomhetsområder: Ingeniør, Inspeksjon, Produktsertifisering og IT-Utvikling. Den største delen ligger på Ingeniørsiden, hvor omsetningen ligger over 30% av totalen.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse