Gå til innhold
Annonse
Ole Gabriel Kverneland blir ny daglig leder i Laksesystemer. Foto: Laksesystemer AS
Ole Gabriel Kverneland blir ny daglig leder i Laksesystemer. Foto: Laksesystemer AS

Ole Gabriel Kverneland tiltrer stillingen som ny daglig leder i august.

Annonse

Laksesystemer AS offentliggjore onsdag ansettelsen av Ole Gabriel Kverneland som ny daglig leder, forteller André Stenumgård, styreleder i selskapet. Kverneland er utdannet Havbruksbiolog med spesialisering innenfor laksesmolt. Han kommer fra AKVA group hvor han de siste 12 årene har jobbet med landbasert akvakultur.

Laksesystemer AS er et ungt selskap i Fjøssystemer Gruppen, som forventer en omsetning på 1 mrd. kroner i 2019. Til tross for at satsingen på akvakultur er relativt fersk har Laksesystemer allerede rukket å få et solid fotfeste i markedet, spesielt innen fôringsteknologi.

Perfekt match

- Vi gleder oss til å få Ole Gabriel med på laget i Laksesystemer. Vi har tro på at hans sterke biologiske bakgrunn, kombinert med lang erfaring og innsikt i markedet, blir en perfekt match i Laksesystemer. Suksessen til Fjøssystemer er fagkompetanse i alle ledd, høy servicegrad og stort fokus på dyrevelferd, forteller Stenumgård.

- Dette sikres blant annet gjennom smarte løsninger og et av landets beste serviceapparat. Det er avgjørende med rask tilgjengelighet på deler og kompetent personell for å minimalisere driftsstans. Når vi jobber med husdyr og fisk, så kan vi ikke «ta det over helgen». Vi er glad for at vi har funnet en daglig leder som deler vår forretningsfilosofi, og vi tror det finnes mange ideer og løsninger som vil kunne ha stor overføringsverdi fra landbruk til landbasert akvakultur.

- Med Kverneland som etternavn bør man jo være velegnet til å pløye ny mark, sier Stenumgård og smiler. Vi er allerede godt i gang med en offensiv satsing, og vi gleder oss virkelig til å vise frem de spennende tingene vi jobber med, avslutter Stenumgård. Ole Gabriel Kverneland tiltrer stillingen i august.

Fjøssystemer er en landsdekkende leverandør av bygg og innendørmekanisering til landbruket. Selskapet har 7 selvstendige avdelinger, med felles administrasjon på Fåvang.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse