Gå til innhold
Roger Oddebug skal fremover lede Nofitech sin finansfunksjon som ny CFO. Han kommer fra en tilsvarende stilling i AquaGen. Foto: Nofitech.
Roger Oddebug skal fremover lede Nofitech sin finansfunksjon som ny CFO. Han kommer fra en tilsvarende stilling i AquaGen. Foto: Nofitech.

Roger Oddebug er ansatt som CFO og starter i jobben 1 oktober.

Oddebug skal lede Nofitech sin finansfunksjon. Han får en sentral rolle i oppfølgingen av Nofitech sine RAS-prosjekter, og i integreringen av de nylig oppkjøpte selskapene CM Aqua i Danmark, Ratz og Hex i Tyskland.

- Jeg gleder meg til å bli del av et ambisiøst miljø med gode forutsetninger for å prege en bransje i vekst. Standardiserte RAS-anlegg av høy kvalitet vil være en viktig bidragsyter i den videre utviklingen av akvakulturnæringen, sier han i en pressemelding fra selskapet.

Han påpeker at dagens sjøbaserte lakseoppdrett vil dra stor nytte av redusert produksjonstid i sjøen, som jo blant annet forutsetter forutsigbar og rettidig tilgang på settefisk av tilstrekkelig størrelse.

- Framveksten av landbasert matfiskoppdrett bidrar også til at den underliggende etterspørselen etter RAS-anlegg vil være stor både i Norge og andre land, og jeg ser store muligheter for at Nofitech med sine standardiserte postsmoltmoduler i ulike størrelser skal kunne ha en veldig god utvikling de kommende årene, sier han.

Kommer fra AquaGen

Roger er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og statsautorisert revisor fra BI. Han kommer fra stillingen som CFO i AquaGen, der han har ledet selskapets finansfunksjon og vært del av selskapets ledergruppe de siste sju årene.

Han har bred erfaring fra revisjon, økonomisk styring, strategi og ledelse, og har arbeidet i eller knyttet opp mot akvakulturnæringen i mesteparten av sin yrkeskarriere, herunder arbeidet med oppkjøp og nyetableringer i flere land.

CEO i Nofitech Robert Hundstad er særdeles glad for at Roger Oddebug har takket ja til Nofitech.

- Roger har omfattende bransjeerfaring gjennom flere år som en del av ledelsen i AquaGen, i tillegg til bred erfaring fra PwC innenfor finans og revisjon. Vi er i solid vekst med et jevnt økende antall RAS-prosjekter, og jeg ser frem til at Roger blir en del av vår ledergruppe, hvor han blir en sentral bidragsyter i videreutviklingen av Nofitech, sier Hundstad.

 

Har du en sak du
vil tipse oss om?