OptoScale AS er et heleid Norsk teknologiselskap som leverer sanntidsovervåkning av fiskehelse og biomasse. Selskapet produserer og utvikler sin teknologi i Trondheim, og er nå med i finalen i EIC Accelerator Pilot funding. Avbildet er Sven Kolstø (foran) og Einar Wangberg i OptoScale. Foto:Gard Nordseth/Optoscale.

OptoScale til finalen i EIC Accelerator Pilot funding

OptoScale har blant nesten 4000 Europeiske bedrifter kvalifisert seg til finalen i EIC Accelerator Pilot funding.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Med neste 4000 søkere er OptoScale valgt ut til å presentere sin teknologi og forretningsmodell i Brussel der finalen i EIC Accelerator Pilot funding går av stabelen om 14 dager.

- Det er nok en annerkjennelse på at vår teknologi og forretningsmodell er ledende både i nasjonal - og internasjonal målestokk, sier Sven J. Kolstø, CEO og gründer av OptoScale AS i en pressemelding. 

EIC Accelerator (tidligere kjent som SME Instrument) er en del av European Innovation Council (EIC) -piloten som støtter innovatører, gründere, små bedrifter og forskere i toppklasse med finansieringsmuligheter og akselerasjonstjenester.

- Det er et stort klapp på vår skulder å bli nominert blant 4000 Europeiske bedrifter. Dette er med på bygge opp under den unike teknologien som vi daglig leverer til våre kunder i Norge, Scotland og Canada, sier Terje A. Vestad, COO i OptoScale AS.