Dagfinn Strømme blir en ny daglid leder i Pharmaq Fishteq. Foto: Pharmaq Fishteq.

Pharmaq styrker ledelsen

Dagfinn Strømme ansatt som daglig leder for Pharmaq Fishteq fra 1. juni 2019.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Dagfinn Strømme kommer fra stillingen som leder i laboratorieutstyrsselskapet VWR International AB i Stockholm. Han blir nå daglig leder i Phamaqas satsing på vaksinasjonsmaskiner og tilhørende tjenester. 

- Vi er veldig glade for å få Dagfinn med på teamet som leder av Pharmaqs satsing på vaksinasjonsutstyr. Han har med seg verdifull ledererfaring og kommersiell kompetanse fra bransjen, og vil bli et viktig tilskudd til ledergruppen i selskapet. Dette styrker vår målsetning å være en komplett leverandør til den globale akvakulturnæringen, sier Morten Nordstad, president i Pharmaq.

Lang erfaring

Dagfinn Strømme har lang erfaring fra leder- og salgsstillinger innen materiell til laboratorie- og bioteknologivirksomhet. Han har jobbet for store selskaper som VWR International, Qiagen, og Nordiag. Strømme har en bachelor i immunologi og mikrobiologi fra Universitetet i Strathclyde og Høgskolen i Sør-Trøndelag.

- Jeg gleder meg til å arbeide opp mot akvakulturnæringen nå, etter noen tiår med leveranser på laboratoriesiden til bransjen. Pharmaq er et virkelig spennende selskap, og jeg håper å kunne bidra positivt til videre vekst for selskapet gjennom strategisk satsning på vaksinasjonstjenester og automasjon, forteller Strømme.