Gå til innhold
Annonse
Dagfinn Strømme blir en ny daglid leder i Pharmaq Fishteq. Foto: Pharmaq Fishteq.
Dagfinn Strømme blir en ny daglid leder i Pharmaq Fishteq. Foto: Pharmaq Fishteq.

Dagfinn Strømme ansatt som daglig leder for Pharmaq Fishteq fra 1. juni 2019.

Annonse

Dagfinn Strømme kommer fra stillingen som leder i laboratorieutstyrsselskapet VWR International AB i Stockholm. Han blir nå daglig leder i Phamaqas satsing på vaksinasjonsmaskiner og tilhørende tjenester. 

- Vi er veldig glade for å få Dagfinn med på teamet som leder av Pharmaqs satsing på vaksinasjonsutstyr. Han har med seg verdifull ledererfaring og kommersiell kompetanse fra bransjen, og vil bli et viktig tilskudd til ledergruppen i selskapet. Dette styrker vår målsetning å være en komplett leverandør til den globale akvakulturnæringen, sier Morten Nordstad, president i Pharmaq.

Lang erfaring

Dagfinn Strømme har lang erfaring fra leder- og salgsstillinger innen materiell til laboratorie- og bioteknologivirksomhet. Han har jobbet for store selskaper som VWR International, Qiagen, og Nordiag. Strømme har en bachelor i immunologi og mikrobiologi fra Universitetet i Strathclyde og Høgskolen i Sør-Trøndelag.

- Jeg gleder meg til å arbeide opp mot akvakulturnæringen nå, etter noen tiår med leveranser på laboratoriesiden til bransjen. Pharmaq er et virkelig spennende selskap, og jeg håper å kunne bidra positivt til videre vekst for selskapet gjennom strategisk satsning på vaksinasjonstjenester og automasjon, forteller Strømme.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse