Gå til innhold
Annonse
Steinar Grønnerud (h.) og Ole Fretheim. Foto: Philips
Steinar Grønnerud (h.) og Ole Fretheim. Foto: Philips

Philips Lighting er verdensledende innen belysning har utvidet sin satsing på lys til oppdrettsanlegg, med sin ansettelse av Steinar Grønnerud, som har flere års erfaring fra oppdrettsnæringen.

Annonse

- Dette sammenfaller med Philips sine vekstambisjoner, og jeg er svært glad for å ha så dyktige og erfarne kollegaer med på laget, sier Rainier Mols, ansvarlig for Philips Lighting Aquaculture globalt i en pressemelding.

- Med deres solide og lokale kjennskap til oppdrettsnæringen, kombinert med deres engasjement, er de viktige ressurser når det gjelder å markedsføre de innovative lysløsningene fra Philips Lighting Aquaculture, legger han til.

Philips Lighting har hatt en egen avdeling dedikert til lys til fiskeoppdrett siden 2012, Philips Lighting Aquaculture, og har sett behovet for å øke staben med ytterligere en person. Philips Lighting Aquaculture leverer forskjellige belysningsløsninger med avansert lysteknoloigi, som er designet for matfisk- og settefiskproduksjon.

Steinar Grønnerud tiltrådte stillingen som salgssjef i Norge 13. september. Han har flere års erfaring med arbeid mot oppdrettsnæringen fra sin jobb hos Goodtech. Han vil jobbe sammen med Ole Fretheim, som er forretningsutvikler og har vært med siden oppstarten her i Norge. Ole har jobbet med de fleste oppdrettsselskapene, og har fokusert på å fremheve de ekstra fordelene man oppnår ved å optimalisere belysningen.

 

 

 

 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse