Gå til innhold

RAS-leverandøren Nofitech ansetter ingeniør fra Multiconsult

Marit Nordtug (35) har tidligere hatt et spesielt ansvar for design av RAS-anlegg. Foto: Nofitech
Marit Nordtug (35) har tidligere hatt et spesielt ansvar for design av RAS-anlegg. Foto: Nofitech

Marit Nordtug er ansatt som Prosjektleder engineering i Nofitech.

Nordtug skal jobbe i prosjektavdelingen med prosjektering og engineering av Nofitech sine RAS-prosjekter. Hun vil jobbe tett opp mot både kunder og andre samarbeidspartnere.

- Nofitech sitt ModulRAS-konsept er en brukervennlig og trygg RAS-løsning som jeg har stor tro på. Jeg gleder meg til å være med på veien videre, sier Nordtug i en pressemelding fra selskapet.

Design av RAS-anlegg

Marit Nordtug er 35 år og fra Trondheim, og kommer fra stilling som ingeniør i seksjon Akva i Multiconsult, hvor hun har hatt et spesielt ansvar for design av RAS-anlegg. Tidligere har hun jobbet flere år hos blant annet Akvator og Reinertsen. Nordtug har omfattende utdanning, blant annet Master of Science i Akvakultur fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås og Bachelor i materialteknologi fra Høgskolen i Sør Trøndelag. 

CEO i Nofitech AS Robert Hundstad er svært godt fornøyd med rekrutteringen av Marit Nordtug som prosjektleder engineering.

- Marit vil med sin utdanning og erfaring bli en stor ressurs for både våre kunder og oss. Hun vil øke vår kapasitet innen engineering og således bidra til å styrke vår gjennomførings- og leveransekapasitet. Marit blir en viktig bidragsyter i den pågående oppbyggingen av Nofitech, som gjennom ModulRAS leverer markedets mest standardiserte, kompakte, velprøvde og kostnadseffektive RAS-konsept designet for drift med sjø- eller ferskvann. ModulRAS leveres for alle deler i produksjonsprosessen, fra smolt, postsmolt, matfisk og til stamfisk.

Har du en sak du
vil tipse oss om?