Gå til innhold

Salmon Evolution ansetter en erfaren næringslivsleder

Odd Tore Finnøy vil snart tiltre i den nye stillingen som CEO i Salmon Evolution. Foto: Salmon Evolution.
Odd Tore Finnøy vil snart tiltre i den nye stillingen som CEO i Salmon Evolution. Foto: Salmon Evolution.

Odd Tore Finnøy blir den nye CEO i Salmon Evlution, som etter planen skal bli en av verdens største oppdrettsaktører av laks på land, kommer det fra i en pressemelding.

Finnøy har lang erfaring fra å lede internasjonale industrikonsern, blant annet fra Brunvoll. Han vil omgående tiltre som CEO for selskapet, etter en lang og grundig rekrutteringsprosess.

- Vi er særdeles godt fornøyde med å få på plass en så erfaren næringslivsleder som Finnøy til å fronte selskapet utad, og bygge selskapet innad, sier styreleder Kristofer Reiten.

Reiten legger ikke skjul på at selskapet står overfor mange og viktige milepæler i tiden fremover, og at rekrutteringen av Finnøy er en viktig brikke i realiseringen av oppdrettseventyret.

Finnøy ser muligheten til å skape en lønnsom matproduksjon på en ny og bærekraftig måte.

- Dette ser jeg virkelig frem til. Jeg kjenner på en oppriktig lyst til å skape, bygge og utvikle selskapet i samarbeid med et kompetansetungt team hvor bærekraft står i fokus.

I løpet av det siste halvåret har Salmon Evolution bygd opp et solid team med spisskompetanse innen flere felt, og de nye kontorlokalene i Molde huser nå syv ansatte.

Har du en sak du
vil tipse oss om?