Gå til innhold
Annonse

Stiller e-læringsverktøyet sitt gratis til disposisjon

Gir fri tilgang til BluePlanet Academys undervisningsopplegg for hjemmeundervisning for akvakultur lærere og elever. Foto: BluePlanet academy.
Gir fri tilgang til BluePlanet Academys undervisningsopplegg for hjemmeundervisning for akvakultur lærere og elever. Foto: BluePlanet academy.

I forbindelse med at alle skoler nå er stengt på grunn av Korona-epidemien stiller BluePlanet Academy e-læringsverktøyet sitt gratis til disposisjon for alle lærere og elever i videregående som har Naturbruk og akvakultur.

Annonse

BluePlanet Academy sendte fredag ut følgende melding til videregående skoler som har Naturbruk og akvakultur:

- Da alle elever er sendt hjem fra skolene har vi i BluePlanet Academy besluttet å gjøre en liten dugnad i forhold til hjelp med hjemmeundervisning. Vi vil med dette gi alle elever i Naturbruk og akvakultur på videregående skoler fri tilgang til BluePlanet Academy. De vil i tillegg få satt opp en egen kurspakke som kan benyttes som lekser/øving, opplyser de i en pressemelding. 

For de skolene som allerede benytter seg av BluePlanet Academy:

1. Vi trenger lister over kandidater som allerede er inne i systemet som dere ønsker skal få tilgang til ny kurspakke (den vil overlappe noe med andre kurs, men elevene kan da ta det som en repetisjon).

2. Vi trenger lister over nye kandidater dere vil ha inn i systemet. Disse settes opp i henhold til vedlagt Excel fil.

3. Vi trenger liste over eventuelt nye administratorer som er ønskelig å legge inn.

For skoler som ikke har tilgang til BluePlanet Academy:

1. Vi trenger lister over nye kandidater dere vil ha inn i systemet. Disse settes opp i henhold til vedlagt Excel fil.

2. Vi trenger liste over administratorer som er ønskelig å legge inn. Disse kan få oversikt over elevene og se deres progresjon i kursene som blir tildelt.

- For at ikke systemet vårt skal bryte sammen slik andre e-læringssystemer har gjort ber vi dere begrense tilgangen til elever i Naturbruk og akvakultur.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse