Gå til innhold
Annonse
Foto: Privat
Foto: Privat

Fra og med 1. november tar Håkon Storeng (30) over jobben som Daglig Leder ved Arctic Filet AS.

Annonse

Arctic Filet er eid av Wilsgård Fiskeoppdrett AS og Villa Seafood Group AS og er således totalintegrert fra settefisk marked, skriver selskapet i en pressemelding.

Håkon er utdannet Siviløkonom fra NHH og har i tillegg en Bachelorgrad i prosessteknologi fra UiT og er dermed meget godt kvalifisert til jobben. Håkon ble rekruttert til Arctic Filet AS gjennom Traineeordningen til Profilgruppa for Midt-Troms i mai 2018, en ordning som Arctic Filet AS er meget godt fornøyd med.

Flere innovasjonsprosjekter

De siste tre årene har Arctic Filet AS utviklet seg fra å være en bedrift med en enkel ferskfiletproduksjon til å bli en bedrift med fokus på ferske og fryste høykvalitetsprodukt til high-end markedet. Selskapet har fokus på å automatisere produksjonsprosessene samtidig som man beholder fleksibiliteten i produksjonen og har flere innovasjonsprosjekter gående, støttet av både Innovasjon Norge og Enova.

Sammen med Wilsgård Fiskeoppdrett er Arctic Filet en hjørnestensbedrift i Torsken kommune, en kommune som ved nyttår går over i historien. Wilsgård Eiendom har de siste årene bygd over 20 boenheter i Torsken, bygget treningssenter i bygda og i løpet av høsten vil det bli lys i den gamle lysløypa etter over 20 år i mørket.  

- Håkon får ansvaret for en bedrift i sterk utvikling og som fortsatt har stort behov for kompetent arbeidskraft.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse