Nyansettelser: Norwell har nylig ansatt to nye i temaet sitt. Disse er Snorre Kvammen skal jobbe mot Asia-markedet, og Alexia Aadland skal jobbe mot markedet Spania/Portugal. Foto: Norwell.

To friske pust i Norwell-teamet

Eksportselskapet har i dag 15 ansatte inkludert utekontorer i Danmark og Storbritannia, og Norwell-sjef Ingrid Kassen sier de nettopp har ansatt to nye medarbeidere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Det er veldig tilfredsstillende å kunne tilby interessante jobber til unge flinke folk. Det skaper ny energi på kontoret, og gir oss friskt pust fra andre miljøer, forteller hun. 

Lokale talent

De nye medarbeiderne er Snorre Kvammen som skal jobbe på Asia og Alexia Manhusen Aadland som skal jobbe mot Spania/Portugal, som er to av deres definerte satsningsområder i tiden som kommer.

Snorre skal jobbe mot Asia og Alexia skal jobbe mot Spania/Portugal. Foto: Norwell

- Alexia og Snorre begynte 1. september og de er nå godt i gang med å bygge sin kundeportefølgje. Ekstra kjekt er det når vi finner de beste i lokalmiljøet, ettersom begge er godt etablert i Florø.

Kvammen kommer fra stillingen “Relationship Manager (VP) Foods & Seafood” i DnB og jobbet der i over 7 år. Han har også jobbet fem år i Ewos. Han er utdannet siviløkonom ved NHH. 

Alexia Manhusen Aadland har en Bachelor i International Relations, og har jobbet i Flora kommune og i Tryg. 

Kassen påpeker at de kjenner verden og havbruksnæringen fra tidligere jobber.

Har du en nyhet du ønsker å dele eller sitter på tips om noe som skjer innen havbruksnæringen? Tips oss gjerne på redaksjon@kyst.no og merk emnefeltet med: “Tips”, så kontakter vi deg.