Gå til innhold
Annonse
Vibeke Juriks (i midten av bildet) gir seg i Fish Pool. Her ser du hun sammen med kolleger i Fish Pool, der hun har jobbet i totalt seks og et halvt år. Foto: Fish Pool.
Vibeke Juriks (i midten av bildet) gir seg i Fish Pool. Her ser du hun sammen med kolleger i Fish Pool, der hun har jobbet i totalt seks og et halvt år. Foto: Fish Pool.

Juriks opplyser at hun hadde sin siste arbeidsdag i Fish Pool fredag 7. desember. Nå skal hun bli seniorrådgiver i Sweco, etter en liten julepause.

Annonse

Vibeke Juriks (30) har jobbet som forretningsutvikler og kvalitetsikringsleder i Fish Pool, men etter seks og et halvt år skal hun nå ta seg en juleferie, før hun starter som seniorrådgiver akvakultur i Sweco.

Hennes nye arbeidshverdag ser hun frem til, og opplyser at hun starter i sin nye jobb 1. januar. Det var Intrafish som først omtalte saken.

- Mye å bidra med

Til Kyst.no sier Juriks at hennes nye arbeidsgiver skal satse mye inn mot oppdrettsnæringen.

- Jeg mener Sweco har mye å bidra med inn i oppdrettsbransjen. Selskapet er stort og har bra med kompetanse og erfaring å dele på. Det blir spennende å se hva vi kan få til der. Vi skal gjøre ting enklere og bedre for bransjen og hjelpe selskapene med å utvikle næringen videre.

Det er masse god erfaring hun nå tar med seg fra jobben i Fish Pool.

- Jeg har jobbet med ulike prosjekter, og mange forskjellige type løsninger i forhold til IT og reguleringer, hatt kundekontakt og reist land og strand rundt, poengterer hun.

Store ambisjoner

Juriks mener det blir spennende å tre inn i den nye stillingen og sier hun har store ambisjoner.

- Jeg har amibsjon om at vi skal bli best og ha gode løsninger for selskapene rundt kysten. Vi har 22 kontorer i Norge og det er rundt 1600 ansatte, så det er stort og det er mye god kompetanse der som kan utgjøre en forskjell.

Vibeke sier til Kyst.no at tiden i Fish Pool har vært veldig lærerik.

- Jeg har hatt masse ansvar og mye tid til å utvikle meg til å bli flink og god, og fått tid til å finne ut hva jeg kan og hva jeg kan bidra med.  

Mastergrad i Russland

Juriks fylte 30 år i sommer, og begynte i Fish Pool i 2010. Hun jobbet der to år, før hun tok en mastergrad over to år med utveksling til Russland. 

- Jeg fikk spørsmål om å komme tilbake igjen til Fish Pool i 2014 og begynte der rett etter jeg var ferdig med master, men da i en ny rolle i forhold til mine første to år der, sier hun avslutningsvis.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse