Sigmund Lund er ansatt i Austevoll Aqua som salgsleder. foto: Austevoll Aqua,

Satser enda mer på havbruk - ansetter salgsleder

Austevoll Aqua øker sin satsing innenfor havbruksnæringen, og har ansatt Sigmund Lund i en nyopprettet stilling som salgsleder i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

På LinkedIn skriver selskapet at de ønsker Sigmund Lund velkommen til den nyopprettede stillingen som salgsleder.

Daglig leder Lars Økland, bekrefter ovenfor kyst.no at de har ansatt Sigmund Lund i selskapet. Han forteller de har kjent hverandre siden Økland selv var daglig leder i GMT, og at den nye stillingen representerer en økt satsing på oppdrett fra selskapets side.

- Vi er i stadig vekst, og har valgt å ansette Sigmund for å øke satsing mot oppdrettsnæringen, sier han til kyst.no. 

Økland forteller at han startet i jobben denne uken, hvor hans arbeidsoppgaver vil være å markedsføre et nytt sentralfôringssystem som nettopp kom på markedet, i tillegg til annet utstyr rettet mot oppdrett.

- Jeg synes dette er en spennende satsing, og gleder meg til utfordringene knyttet til å være med på å bygge opp Austevoll Aqua, sier Lund som kommentar på sin nye stilling. 

Lund kommer fra en stilling innen "technical sales" hos utstyrsleverandøren Norwegian Weather Protection AS, og har tidligere jobbet med "sales engineering" ved OrbitGMT (nå Steinsvik Aqua).

Om selskapet: 

  • Austevoll Aqua er merkenavnet Austevoll El Installasjon AS markedsfører produkter til havbruksnæring under.
  • De skriver på sin hjemmeside at de har lang erfaring innen oppdrettsbransjen med salg og levering av utstyr til oppdrettsnæringen.
  • Selskapet har utviklet og videreutviklet produkter for havbruk sammen med oppdrettere og deres eget «team» som består av produktutviklere og leverandører for utstyr til havbruksnæringen.