Mari Takle Thomassen liker godt sin jobb som avdelingsleder i Nordic Halibut, og sier den er både spennende, krevende og utfordrende.
Mari Takle Thomassen liker godt sin jobb som avdelingsleder i Nordic Halibut, og sier den er både spennende, krevende og utfordrende.

- Jeg jobber best når jeg er tett på alt som skjer

Mari Takle Thomassen, avdelingsleder i Nordic Halibut sier kvaliteten på kveiten deres kommer fra god dyrevelferd. - Vi ønsker at fisken vår skal ha et godt liv fra rogn til slakt gjennom god vannkvalitet, god plass og sunt fôr, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Mari Takle Thomassen (36) jobber i Nordic Halibut som avdelingsleder ved Averøy og forteller til Kyst.no at ettersom de driver med kveite, og er en lokal forankret gründerbedrift, er hennes erfaring at jobben som avdelingsleder er både utfordrende og krevende.

- Selskapet er, og blir, fortsatt bygget stein for stein. Vi har tatt store steg de siste par årene, og kommet inn i en hverdag som er ny for hele organisasjonen. Arbeidsdagene er fylt med utfordringer, og det er veldig spennende å være med på realiseringen av kveite som oppdrettsart i stor skala, forteller hun.

Genetikk, miljø og behandling

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP